Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47930

Πλανήθηκαν όσοι πίστευαν πως η σπάθη του Δαμοκλή, η οποία σε καιρούς 3ου μνημονίου ακούει στο όνομα «αυτοδίκαιες αργίες», θα παρέμενε κρεμασμένη επί μακρόν στην οροφή, απλώς  για να εκφοβίζει.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο λυσσαλέα μνημονιακός υπουργός της ΔΗΜΑΡ Αντώνης Μανιτάκης ζητούν με κατεπείγον έγγραφο από το υπουργείο Υγείας τα ονόματα όσων έχουν στο φάκελό τους έστω και στοιχειώδεις παραβάσεις που εκκρεμούν, προκειμένου να τεθούν αυτόματα σε αυτοδίκαιη αργία. Το υπουργείο Υγείας ανταποκρίθηκε εν τω άμα (κλικ εδώ).

Ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στο οποίο εκκρεμούν 14 παρόμοιες περιπτώσεις,  πραγματοποιήθηκε χτες συνέλευση των γιατρών με συμμετοχή εκπροσώπων απ΄ τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας καθώς και του προέδρου της ΟΕΝΓΕ.
Αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις και το κλίμα προμηνύεται εκρηκτικό

Παρόμοια φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις επόμενες μέρες σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.

Πρέπει ν΄ αντιδράσουμε. Ν΄ αντιδράσουμε σθεναρά. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εγκατασταθεί ο φόβος, η τρομοκρατία, η αμυντική άσκηση της ιατρικής, η καταρράκωση της αξιοπρέπειας συναδέλφων μας, η διάλυση ολόκληρων Τμημάτων- ακόμη και Νοσοκομείων, με πρόσχημα τις φασιστικές «αυτοδίκαιες αργίες».