Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47943

Ο κ. Ευσταθίου είναι διοικητής του ΕΚΕΠΥ, ιατρός ορθοπαιδικός. Πιθανόν ορμώμενος από την στρατιωτική του καριέρα, απ΄ την οποία αποστρατεύτηκε με απόφαση του Α.Σ.ΣΥ. στις 7-5-2003, βάλθηκε χριστουγεννιάτικα να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της Θωρακοχειρουργικής εφημερίας του Λεκανοπεδίου με στυλ στρατιωτικού Διοικητή.

Θαυμάστε ύφος και υπέρβαση αρμοδιοτήτων στο έγγραφο που απέστειλε στο Σισμανόγλειο (κλικ εδώ) το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε το ΕΚΑΒ,  όπως όφειλε, αλλά ούτε και τον ιστότοπο του υπουργείου. Αφού αναστέλλει την λειτουργία της Θ/Χ κλινικής του Νοσοκομείου, χωρίς να υπολογίσει τις παράπλευρες απώλειες που συνεπάγεται αυτό για το Νοσοκομείο (π.χ. αναστολή λειτουργίας του Αιμοδυναμικού), μετακινεί το προσωπικό στον Ευαγγελισμό, καλεί σε σύσκεψη τη Διοίκηση και την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας και καλεί τον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ κ Κοντοζαμάνη να παρευρεθεί σ΄ αυτήν, στον οποίο μάλιστα υποδεικνύει και αποφάσεις. (Αλήθεια, ο κος Κοντοζαμάνης τι λέει για όλα αυτά;)

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στον κ. Ευσταθίου ότι δεν βρισκόμαστε σε καιρό πολέμου.

Καλούμε τον κ. Ευσταθίου να περιοριστεί στις αρμοδιότητες του και τον προϊστάμενο του Υπουργό Υγείας να τον νουθετήσει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βρεθεί ένα πρωινό να έχει δώσει εντολή για αναστολή λειτουργίας του ίδιου του Υπουργείου Υγείας.