Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47958

Όλα τα «λουλούδια» του νεοφιλελευθερισμού μαζεύτηκαν πριν λίγες μέρες στο Megaron και διοργάνωσαν εκδήλωση για το ΕΣΥ υπό τον προσχηματικό τίτλο «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να αλλάξει, όχι να καταργηθεί».

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για νεκρώσιμο ακολουθία.

Οι τεθλιμμένοι συγγενείς ήταν το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), το Στουρνάρειον Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (IOBE), n Κίνηση Πολιτών, n Μπακούρια Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς και n εταιρία συμβούλων Kantor.

Ομιλητές ο πρώην υπουργός προπαγάνδας Η. Μόσιαλος, ο πρώην τιμονιέρης του ΕΟΠΥΥ Κυρ. Σουλιώτης και ο «λαγός» Στέφανος Γερουλάνος, καθηγητής Χειρουργικής, ο οποίος ανέλαβε να πει όσα οι δύο προηγούμενοι δεν τολμούσαν να εκστομίσουν.
Γιατρός ΕΣΥ κανείς, ούτε καν ο κ. Μαρουδιάς..

Είπε λοιπόν ο κ. Γερουλάνος (κλικ εδώ) ότι πρέπει να καταργηθεί η μονιμότητα των γιατρών ΕΣΥ και να νομιμοποιηθούν τα φακελάκια.

Τι πρωτότυπες απόψεις! Ίδιες ακριβώς μ΄ εκείνες που είχε ο Μαυροκορδάτος το 1835..

Φαίνεται πως ο νεοφιλελεύθερος εσμός των πανεπιστημιακών, με την ακόρεστη βουλιμία που τον διακατέχει, θέλει να καταβροχθίσει τα πάντα και να τα μεταβάλλει σε μια τεράστια μάζα κοπράνων.

Ξεχνούν προφανώς ότι και οι δεινόσαυροι από τις ίδιες βουλιμικές διαταραχές έπασχαν..