Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47974

Δεν μας έφταναν τα εκατοντάδες προβλήματα των Νοσοκομείων που κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο, πρόσφατα προέκυψαν και Διοικητές που δηλώνουν ανερυθρίαστα πως έχουν «κοινούς στόχους με τη Χρυσή Αυγή».

Μέχρι τώρα είχαμε το Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που συνδιοργάνωνε αιμοδοσίες με τη Χρυσή Αυγή. Όμως η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρίπολης όχι μόνο τον ξεπέρασε, αλλά και βγήκε ανερυθρίαστα να το διατρανώσει δημοσίως.

Τι συνέβη;

Προχτές η Χρυσή Αυγή έκανε αιφνιδιαστική έφοδο στο Νοσοκομείο Τρίπολης (κλικ εδώ) προκειμένου να εξετάσει εάν οι αποκλειστικές νοσοκόμες έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα! Την επομένη η Διοικήτρια, αντί να διαμηνύσει στους Χρυσαυγίτες ότι θα τους κόψει τα πόδια αν ξαναπατήσουν για ελέγχους στο Νοσοκομείο, απεναντίας τους κάλεσε σε συνάντηση, μετά την οποία δήλωσε ότι έχει κοινούς στόχους με τη Χρυσή Αυγή!! (κλικ εδώ).

Φαίνεται λοιπόν πως η τρικομματική κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει διεύρυνση, ώστε σύντομα να γίνει τετρακομματική. Και  η έναρξη έγινε από την εκλογική περιφέρεια του κ. Λυκουρέντζου με πρέσβειρα την κ. Σιουρούνη.

Είμαστε περίεργοι ν΄ ακούσουμε τις εξηγήσεις του υπουργού Υγείας.
…………………………………….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.