Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47980

Οι εκλογές της ΕΙΝΑΠ θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη κι έχουν εκ των πραγμάτων ιδιαίτερη σημασία για το νοσοκομειακό κίνημα, μιας και η ιστορική αυτή Ενωση Γιατρών εκπροσωπεί σχεδόν τους μισούς από τους νοσοκομειακούς γιατρούς της χώρας.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ΕΙΝΑΠ έχει απαξιωθεί, χάνοντας το κύρος και την αίγλη που διέθετε σε παλαιότερες  εποχές.

Οι εκλογές της Πέμπτης διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία.

Τα εργασιακά δικαιώματα δέχονται τεράστια επίθεση από την τρικομματική συγκυβέρνηση και η έλλειψη συμμετοχής στις συλλογικές διαδικασίες μπορεί να μας αφήσει χωρίς φωνή και δυνατότητα να διεκδικούμε αυτονόητα πράγματα.

Οι εκλογές αυτές μπορούν να επανεκκινήσουν την ΕΙΝΑΠ με τρόπο ριζοσπαστικό, αναδεικνύοντας την ανάγκη συμπόρευσης όλων των έντιμων γιατρών που υπηρετούν στα Νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Το  «ΜΕΤΩΠΟ», μία μαζική πολυσυλλεκτική παράταξη που εκπροσωπεί τους μαχόμενους γιατρούς του Λεκανοπεδίου, φαίνεται πως αποτελεί τη σοβαρότερη δυνατότητα επιλογής για τις 9.000 ειδικευμένους και ειδικευόμενους συναδέλφους στις εκλογές της 21ης Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ τη διακήρυξη θέσεων  και το ψηφοδέλτιο του ΜΕΤΩΠΟΥ.