Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47983

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η ΕΙΝΑΠ έχει απαξιωθεί, χάνοντας το κύρος και την αίγλη που διέθετε σε παλαιότερες  εποχές.

Ακριβώς γι αυτό το λόγο, οι εκλογές που διεξάγονται αύριο έχουν εκ των πραγμάτων ιδιαίτερη σημασία για το νοσοκομειακό κίνημα, μιας και η ιστορική αυτή Ένωση Γιατρών εκπροσωπεί σχεδόν τους μισούς απ΄ τους νοσοκομειακούς γιατρούς της χώρας και οι εκλογές διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία κατά την οποία τα εργασιακά δικαιώματα δέχονται τεράστια επίθεση από την τρικομματική συγκυβέρνηση και η έλλειψη συμμετοχής στις συλλογικές διαδικασίες μπορεί να μας αφήσει χωρίς φωνή και δυνατότητα να διεκδικούμε αυτονόητα πράγματα.

Ως εκ τούτου, οι αυριανές εκλογές θα μπορούσαν να επανεκκινήσουν την ΕΙΝΑΠ με τρόπο ριζοσπαστικό, αναδεικνύοντας την ανάγκη συμπόρευσης όλων των έντιμων γιατρών που υπηρετούν στα Νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Το  «ΜΕΤΩΠΟ», μία μαζική πολυσυλλεκτική παράταξη που εκπροσωπεί τους μαχόμενους γιατρούς του Λεκανοπεδίου, φαίνεται πως αποτελεί τη σοβαρότερη δυνατότητα επιλογής για τις 9.000 ειδικευμένους και ειδικευόμενους συναδέλφους στις εκλογές της 21ης Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ τη διακήρυξη θέσεων  και το ψηφοδέλτιο του ΜΕΤΩΠΟΥ.