Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47998

Την προηγούμενη εβδομάδα 120 ναρκομανείς απήχθηκαν από το κέντρο της Αθήνας και μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας, όπου σύμφωνα με δηλώσεις των απαγωγέων τους προσφέρθηκε ..ζεστή σούπα!

Η επιχείρηση «ζεστή σούπα» οργανώθηκε από την αστυνομία, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΕΠΥ. Παρεμπιπτόντως οι απαγωγείς ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου πως στους ναρκομανείς διενεργήθηκαν και ιατρικές εξετάσεις.

Διερωτώμεθα: τι ρόλο είχαν το ΕΚΕΠΥ και το ΚΕΕΛΠΝΟ στην επαίσχυντη αυτή επιχείρηση και πώς είναι δυνατόν γιατροί και υγειονομικοί που εργάζονται στα δύο αυτά Κέντρα να συμπράττουν σε δραστηριότητες που παραβιάζουν καταφανώς τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και σύσσωμη τη νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Ας μην κρυφτούν αυτοί οι «συνάδελφοι» πίσω από τους μάγειρες της σούπας, τον απόστρατο Διοικητή του ΕΚΕΠΥ κ. Ευσταθίου και τη συνταξιούχο Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κα Κρεμαστινού. Ούτε να παραστήσουν οι "συνάδελφοι" τις μωρές παρθένες, όπως έκαναν μετά τη σύμπραξή τους στη σύλληψη και διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών από το διδυμο Λοβέρδου- Χρυσοχοϊδη.

Επειδή ειδικότητα με αντικείμενο τα βασανιστήρια δεν παρέχεται (ακόμη) στη χώρα μας για τούτο και ο Ιατρικός Σύλλογος οφείλει να διερευνήσει κάθε εμπλοκή γιατρού σε τέτοιου είδους αποτρόπαιες επιχειρήσεις και να κινήσει όλες τις διαδικασίες αποπομπής του από το ιατρικό σώμα.

Άμεσα. Πριν η συγκυβέρνηση νομοθετήσει την ειδικότητα.