Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48002

Ο υπουργός Υγείας στη προχτεσινή συνέντευξη τύπου ζήτησε να βρεθούν «πατριώτες» που θ΄ αναλάβουν καθήκοντα Διοικητών Νοσοκομείων αλλά θα εργάζονται …δωρεάν (κλικ εδώ).

Βεβαίως ο υπουργός δεν περιορίζει στην απαίτηση του τζάμπα μόνον στους Διοικητές. Προσπαθεί με το στανιό να το επιβάλλει και στις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ ο κ. Σαλμάς αποπειράται να επιβάλλει το τζάμπα ως πάγια πρακτική στους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς.

Εντέλει, εάν ευοδωθούν οι προσπάθειες της «πατριωτικής δεξιάς», οι μόνοι που θα απομείνουν μισθοδοτούμενοι στο χώρο της υγείας θα είναι το δίδυμο Λυκουρέντζος- Σαλμάς!

Ας γίνει σαφές: όπως προκύπτει από τις διερευνητικές επαφές της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ υπάρχει σοβαρή εμπλοκή στις εφημερίες όχι μόνο του Νοεμβρίου, αλλά και του Δεκεμβρίου 2012, με το υπουργείο Οικονομικών να ισχυρίζεται ότι το οικονομικό έτος δεν ξεκινά τον Δεκέμβριο, αλλά από 1ης Ιανουαρίου, ενώ οι περίφημες προεγκρίσεις απειλούν να τινάξουν στον αέρα και τους επόμενους μήνες. Καυγάδες περί όνου σκιάς.

Αμέσως μετά την καθαρά Δευτέρα πρέπει να ξεσηκωθούν όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.

Η ΟΕΝΓΕ παρέχει κάλυψη στις Ενώσεις να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Κανένας Διευθυντής δεν πρέπει να καταθέσει πρόγραμμα Απριλίου στις Διοικήσεις. Πρέπει να κατατεθούν στις Ενώσεις Γιατρών, οι οποίες θα καταλάβουν τα γραφεία των Διοικητών και θα απαιτήσουν άμεση αποπληρωμή δεδουλευμένων από το Γενάρη του 2012 μέχρι σήμερα.

Τα ψεύδη ότι δήθεν έχουν πληρώσει όλες τις εφημερίες του 2012 πρέπει να πάρουν την απάντηση που αρμόζει.

Τα δεδουλευμένα των εφημεριών πρέπει να αποπληρωθούν άμεσα και αυτό θα γίνει μόνο με τη δική μας κινητοποίηση.