Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48079

Είναι γνωστές οι πολιτικές επιλογές που έχει κάνει η δικομματική κυβέρνηση, όσο βέβαια οι επιτηρητές της επιτρέπουν να έχει επιλογές. Πάνω σ΄ αυτές «κούμπωσε» η επιλογή προσώπων που τοποθετήθηκαν στην ηγεσία των υπουργείων, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τα μνημόνια, τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τις εντολές της τρόικας.

Όσοι όμως άκουσαν το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη ως νέου υπουργού Υγείας αρχικά έμειναν εμβρόντητοι και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε σχόλια, κατά κανόνα ειρωνικά, τα οποία επιβεβαιώθηκαν πλήρως από την άμεση παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη μόλις εκείνη έμαθε το όνομα του πολιτικού της προϊσταμένου.

Αποτελεί όνειδος για τον πρωθυπουργό ο διορισμός του Άδωνι Γεωργιάδη ως υπουργού Υγείας, ενός ανθρώπου που αυτογελοιοποιείται καθ΄ έξιν, που ξημεροβραδιάζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα καθυβρίζοντας και καθυβριζόμενος.

Φαίνεται πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει να διαλύσει παντελώς τη δημόσια υγεία και επιλέγει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως εκτελεστικό βραχίονα, ξέροντας πως διαθέτει το ακαταλόγιστο.

Μόνο παρήγορο πως είναι λίγες οι μέρες τους…