Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48092

Προσπαθήστε να βρείτε ποιος είπε χτες τα παρακάτω:

«Πρώτης γραμμής προτεραιότητα αποτελεί η καθολική κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των πολιτών της χώρας, επισημαίνοντας ότι προέχει η διασφάλιση της ποιότητας και προσβασιμότητας στις υπηρεσίες υγείας των ανασφάλιστων, των μακροχρόνια άνεργων και των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων».

Σκεφτήκατε αρκετούς, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι έχετε πέσει έξω σε όλους!

Τα παραπάνω μπορεί ν΄ αποτελούν θέσεις της ΟΕΝΓΕ και αρκετών πολιτικών και κοινωνικών φορέων, όμως χτες συγκεκριμένα δεν ειπώθηκαν απ΄ τα χείλη κανενός εξ αυτών.

Ειπώθηκαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη (κλικ εδώ)στη σύνοδο υπουργών Υγείας  που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας!

                             Τι τρέχει άραγε;

Μήπως άρχισε ν΄ αλληθωρίζει προς αριστερά ο νέος μας υπουργός ή μήπως επέλεξε την τακτική άλλα να λέει στο εξωτερικό κι άλλα να πράττει στο εσωτερικό;

Είναι προφανές πως συμβαίνει το δεύτερο.

Πως αλλιώς να εξηγηθούν τα ψίχουλα με τα οποία επιχορηγούνται τα Νοσοκομεία για περίθαλψη ανασφάλιστων (κλικ εδώ), η επαναφορά της υγειονομικής διάταξης Λοβέρδου, η περικοπή στις λειτουργικές δαπάνες των Νοσοκομείων κατά 300 εκατ. ευρώ και όσα πρόκειται να επακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι με τις 1250 διαθεσιμότητες εργαζομένων στην υγεία (απολύσεις στην ουσία) και τα λουκέτα σε δεκάδες Νοσοκομεία.

Όπως καταλάβατε αποκτήσαμε υπουργό Υγείας διπλής όψεως..