Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48122

Είναι βαθειά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν πως έχουν βρεθεί στο απυρόβλητο των διαθεσιμοτήτων επειδή είναι γιατροί, εργάζονται σε μεγάλο Νοσοκομείο ή εργάζονται σε Νοσοκομείο της περιφέρειας που μέχρι στιγμής δεν εμφανίζεται στα κόκκινα.

Τα λόγια και οι δεσμεύσεις του Άδωνη Γεωργιάδη δε διαθέτουν ούτε ψήγμα αξιοπιστίας, πράγμα που αποδείχτηκε από τους αριθμούς «διαθεσίμων» που παρουσιάζει από τη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Υγείας μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε με 1250 τους οποίους –όπως είπε με ακραίο κυνισμό- υποσχέθηκε στο φίλο του Κυριάκο, στη συνέχεια οι διαθέσιμοι έγιναν 1342, ανέβηκαν στους 1500 και σταθεροποιήθηκαν προς στιγμήν στους 1618. Την τελευταία στιγμή προστέθηκαν αιφνιδιαστικά και οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων (βλέπε δίπλα ΗΜΕΡΗΣΙΑ 17/8),  μέχρι τέλους του 2013 προγραμματίζονται άλλες 1000-1500 διαθεσιμότητες από τα Νοσοκομεία της περιφέρειας, οι οποίες τελικά θα γίνουν 5000 μόλις έρθει στην Ελλάδα ο Τόμσεν, ο μεγάλος έρωτας του Άδωνι.

Μιλάμε λοιπόν για πραγματικό πογκρόμ.

Μόνη λύση ο αγώνας για να ξεπατώσουμε τους εξολοθρευτές μας..