Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48161

Σε παλιότερες εποχές, τότε που δεν υπήρχαν μετεωρολόγοι, το ρόλο τους ασκούσαν οι τσομπάνηδες. Όμως κι αυτοί παρά την πείρα τους έρχονταν πολλές φορές σε δυσκολία να δώσουν πρόβλεψη. Τότε στην ερώτηση «τι καιρό θα κάνει;» επιστράτευαν την απάντηση «ή θα βρεξ΄, ή θα χιουνίσ΄,  ή καλό καιρό θα κάνει».

Έτσι έπιαναν όλα τα ενδεχόμενα και δε μπορούσε κανείς να τους προσάψει τίποτα.

Παρόμοια απάντηση φαίνεται πως δίνει και η περιώνυμη επιτροπή Σουλιώτη στο ερώτημα τι είδους Πρωτοβάθμια Περίθαλψη πρέπει να φτιαχτεί στη χώρα μας. Στα δύσκολα απαντά πως πρόκειται για πολιτικό ζήτημα που δεν την αφορά, ενώ στα προφανή δίνει δύο-τρείς απαντήσεις και διαλέγει ο ενδιαφερόμενος όποιαν του αρέσει.

Λαμβάνοντας υπόψη πως σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί και δεύτερο πόρισμα, αυτό της Task Force, γίνεται κατανοητό πως το πόρισμα της Επιτροπής Σουλιώτη παρουσιάστηκε τη δεδομένη στιγμή με τυμπανοκρουσίες ώστε να θεωρηθεί πως γίνεται «διάλογος». Πλην όμως ο Άδωνις, αφού τάχα διαβουλευτεί, θα αποδεχτεί αυτό που του υπαγορεύει ο Ράιχενμπαχ, για το οποίο εδώ και καιρό μας προϊδεάζει ποικιλοτρόπως.

Μ΄ αυτά τα άθλια παιχνιδάκια νομίζουν πως ξεγελούν την ελληνική κοινωνία.

Οι άθλιοι..