Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48169

Τα Νοσοκομεία της χώρας βασανίζονται από οικονομική και λειτουργική παράλυση. Δυστυχώς εδώ και καιρό έχουν παραλύσει και διοικητικά. Αιτία οι διαρκείς αναβολές στην έλευση νέων διοικητών, οι οποίοι επιλέχθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού με τα δεδομένα της τότε τρικομματικής κυβέρνησης, δεν τοποθετήθηκαν όμως λόγω αλλαγής υπουργού. Τώρα οι διοικητές επιλέγονται εκ νέου από τον κ. Γεωργιάδη με τα δεδομένα της δικομματικής συγκυβέρνησης και μοιράζονται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αναλογία 3 προς 1!

Το φαινόμενο συνιστά μια από τις απεχθέστερες μορφές φαυλότητας, κομματισμού και αναξιοκρατίας. Χιλιάδες εξειδικευμένοι επιστήμονες κρίνονται από τον κ. Γεωργιάδη ως ανίκανοι να διοικήσουν τα Νοσοκομεία και αντ΄ αυτών επιλέγονται κομματικά εγκάθετοι, προκειμένου να εκτελούν αδιαμαρτύρητα τις εντολές και να συλλέγουν ψήφους για λογαριασμό των δύο κομμάτων που κυβερνούν τη χώρα.

Αυτή είναι η αντίληψη της κυβέρνησης και του κ. Γεωργιάδη  για το δημόσιο συμφέρον.

Ας διορίσουν επιτέλους τους εκλεκτούς τους να τελειώνουμε με τη διαλυτική αυτή εκκρεμότητα και να διεκπεραιωθούν τουλάχιστον γραφειοκρατικά ζητήματα που λιμνάζουν εδώ και μήνες στα Νοσοκομεία.