Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48186

Θύμωσε ο Άδωνις και απείλησε πως θα εφαρμόσει στον ΕΟΠΥΥ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ! Όχι όμως ολόκληρο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο ότι αφορά στις εργασιακές σχέσεις των γιατρών. Δε θα το εφαρμόσει στη χρηματοδότηση, ούτε στην καθολική πρόσβαση του πληθυσμού και την περίθαλψη των ανασφάλιστων.

Απειλεί λοιπόν ότι θα κάνει όλους τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Βέβαια η τρόικα δεν επιτρέπει τέτοιες πρωτοβουλίες. Μόλις του τραβήξει τ αυτί θα πάψει εν τω άμα ο Άδωνις να παριστάνει το κουτσαβάκι, αφού τέτοια ρύθμιση συνεπάγεται μεγάλο κόστος για τον ΕΟΠΥΥ.

Γιατί άραγε θύμωσε ο αγάς;

Θύμωσε επειδή οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου τους δεν προτίμησαν την προσκείμενη στη ΝΔ παράταξη, αλλά την παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ο Άδωνις εξέλαβε ως βαρύτατη προσβολή στην αφεντιά του!

Ως γνωστόν ο Άδωνις είναι καθ΄ έξιν συκοφάντης. Διαστρέφει λοιπόν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, όπως την ανέπτυξε πριν λίγες μέρες με σαφήνεια στη Βουλή ο Αντρέας Ξανθός (κλικ εδώ), προκειμένου να φοβερίσει τους γιατρούς που διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία και να τους απομακρύνει από τη μαγγανεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκρουστικός υπουργός μιας θλιβερής κυβέρνησης..


ΔΙΑΒΑΣΤΕ σχετική δήλωση του Γ. Μπασκόζου κάνοντας κλικ εδώ