Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48225

Σε κατάσταση παράκρουσης ο Άδωνις Γεωργιάδης ανεβάζει κάθε πέντε λεπτά αναρτήσεις στο Twitter ισχυριζόμενος ότι ο Χάρης Τομπούλογλου δεν διορίστηκε από την κυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, αλλά από το πρωτοδικείο.
Η αλήθεια είναι η εξής: Ο Τομπούλογλου ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, μετά από πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων

Και ιδού το κερασάκι: Το Εθνικό Συμβούλιο Κληροδοτημάτων υπάγεται… στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο και διορίζει τα μέλη του.
Συνεπώς τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικών Κληροδοτημάτων που διορίστηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, διόρισαν ισόβιο μέλος του Δ.Σ. του «Αγλαΐα Κυριακού» τον Χάρη Τομπούλογλου και στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος που διορίσθηκαν από το υπουργείο Υγείας (κλικ εδώ) τον εξέλεξαν πρόεδρο. Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη  «Η κυβέρνηση δεν έχει άμεση ανάμιξη στη τοποθέτηση του διοικητή του Ιδρύματος».

Όπως γράφαμε και στο χτεσινό editorial η διαφθορά, η αναξιοκρατία, η επικινδυνότητα και η υποκρισία, δεν είναι παρεκτροπές από την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτοπροσώπως η πολιτική τους.