Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48243

Σαν κατσίκι σκαρφαλώνει το δημόσιο χρέος της χώρας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή έκθεση της Eurostat, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε στο 171,8% του ΑΕΠ, από 168,8% που ήταν το δεύτερο τρίμηνο του 2013 και 151,9% το τρίτο τρίμηνο του 2012. Σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει ότι αυτό ανήλθε στα 317,3 δισ. ευρώ, από 300,1 το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ.

Και σα να μην έφτανε αυτός ο ξέφρενος ρυθμός ανοδικού χρέους προκύπτει και η απόφαση του ΣτΕ για τους ένστολους, η οποία θα κοστίσει περί το 1 δις, αφού εξ ανάγκης θα γενικευτεί σ΄ όλα τα ειδικά μισθολόγια, παρά τις οιμωγές των καθεστωτικών ΜΜΕ ότι μόνον οι ένστολοι και οι δικαστικοί δικαιούνται το αντίδωρο της ακύρωσης των μνημονίων. Τι λέτε καλέ!

Πάντως στ΄ αρρωστημένα μυαλά Στουρνάρα, Βενιζέλου και Σαμαρά έχουν αρχίσει να μπαίνουν σατανικές σκέψεις για κατάργηση των ειδικών μισθολογίων και ένταξη των δημόσιων λειτουργών στο ενιαίο μισθολόγιο! (κλικ εδώ)

Σας μένει αμφιβολία πως Βελζεβούλης ψηφίζει συγκυβέρνηση;


Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΠΦΥ. Την Τρίτη εισάγεται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων (Κλικ εδώ για να διαβάσετε το κείμενο του νομοσχεδίου όπως έχει κατατεθεί )