Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48289

Πριν μία εβδομάδα οι φαρμακοποιοί κήρυξαν 48ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για τις θέσεις Χατζηδάκη σχετικά με τα ΜΗΣΥΦΑ, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως είναι ικανοποιημένοι από την υποστήριξη που τους προσφέρει ο Άδωνις.

Γράψαμε ότι ο κλάδος αυτός πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Αν ήταν δυνατόν Γεωργιάδης και κυβέρνηση ν΄ αντιδρούσαν σε μέτρα που τους προτείνει η τρόικα!
Τελικά το μόνο επιχείρημα που πρόβαλλε ο Άδωνις ήταν εκείνο το σαχλό ανέκδοτο με το σαλάμι, απ΄ το οποίο ο μόνος που ενθουσιάστηκε ήταν ο Σαμαράς, ο οποίος φαίνεται πως κουβαλάει τα ίδια μυαλά αλλά και την ίδια ποιότητα χιούμορ με τον Άδωνι.
Τώρα οι φαρμακοποιοί κατέρχονται σε επ΄ αόριστον απεργία, δηλώνοντας εξαπατημένοι από την κυβέρνηση (κλικ εδώ).

Βαυκαλίζονται οι φαρμακοποιοί εάν πιστεύουν πως μπορούν να γλυτώσουν επειδή ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου δηλώνει προσκείμενος στη ΝΔ και φίλος του Αντώνη Σαμαρά. Βαυκαλίζονται αν πιστεύουν ότι χωρίς συμμαχίες με τους γιατρούς και την κοινωνία θα αποτρέψουν οδυνηρά μέτρα, απειλώντας πως θα μετατρέψουν τα φαρμακεία τους σε εκλογικά κέντρα!

Όταν παίζονται τεράστια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα είναι προφανές πως αυτή η κυβέρνηση θα συνταχθεί de facto με τους ισχυρούς, ξεχνώντας πολιτικές φιλίες και δεσμεύσεις. Εξάλλου τόσες φορές επαναλήφθηκε αυτή η τακτική, όποιος δεν την εμπέδωσε είναι τουλάχιστον ανόητος…