Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48295

Κατ΄ επανάληψη ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζονταν δημοσίως ότι οι οικογενειακές επιχειρήσεις «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» είναι παρασάγγας αποδοτικότερες από το ΕΣΥ.

Μέχρι που αποδείχτηκε πως ο ένας εκ των αδελφών Γεωργιάδη δηλώνει άπορος και μάλιστα νοσηλεύτηκε σε σουίτα του ΕΛΠΙΣ για να υποβληθεί σε επέμβαση, για την οποία δεν πλήρωσε ούτε σεντς στο ΕΣΥ, ενώ σε 100 ανάλογα περιστατικά άπορων και ανασφάλιστων το Νοσοκομείο στέλνει ήδη ειδοποιητήρια κατάσχεσης στην Εφορία επειδή δεν κατέβαλαν το κόστος νοσηλεία τους.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε -και έφτασε μέχρι το Μαξίμου- παίχτηκε η δεύτερη πράξη από την οικογένεια: πλήρωσαν άρον-άρον τα νοσήλια και προσπάθησαν να εκδώσουν νέα έγγραφα προκειμένου να συγκαλύψουν το κρούσμα.

Προφανώς ο φανατικά μνημονιακός υπουργός θεωρεί πως οι συνέπειες της κρίσης πρέπει να καταβάλλονται απ΄ όλους τους άλλους, πλην των ολίγων «εκλεκτών» οι ανέλαβαν με το αζημίωτο να μας.. μεταρρυθμίσουν.

Ο γνωστός για τις τσιρίδες Άδωνις έχει φορέσει φίμωτρο μετά την υπόθεση και κρύβεται πίσω από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, πράγμα που υποδηλώνει πως προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη μιας υπόθεσης που λέει πολλά στα εκατομμύρια άνεργων και ανασφάλιστων που έχουν πεταχτεί στη χωματερή του κοινωνικού κράτους.