Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48329

Το δίλημμα που έθεσαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ότι την Κυριακή κρίνεται η κυβερνητική σταθερότητα, αποκαλύπτει την αξίωσή τους να πειθαρχήσουν οι πολίτες στη λιτότητα και να δώσουν ανοχή ή και… εντολή για τη συνέχιση των αντικοινωνικών πολιτικών. Και οι δυο τους ταυτίζουν την κυβερνητική σταθερότητα με την αδιατάρακτη μνημονιακή συνέχεια. Για να αποφύγουν τις επιπτώσεις της πολιτικής καταδίκης τους, οι δύο συνεταίροι εμφανίζονται να δρουν ως "δικέφαλο κόμμα" του Μνημονίου. Ανακοίνωσαν αμοιβαία στήριξη υποψηφίων στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές προκειμένου να αποτρέψουν την ολοκλήρωση του μηνύματος για τη δημοκρατική ανατροπή.
Υπάρχει όμως και η κάλπη των ευρωεκλογών. Εκεί το κυοφορούμενο "δικέφαλο" μνημονιακό τέρας θα διεκδικήσει ξεχωριστά την ψήφο των πολιτών. Για την ακρίβεια, και μαζί και χώρια!

Η καταψήφισή τους είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία ώστε να μην μετατραπεί η ψήφος μας στις ευρωεκλογές σε εντολή για σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα.

Στις 25 Μαΐου πρέπει να τους αποσύρουμε από το προσκήνιο της πολιτικής και να τους αποθέσουμε στη χωματερή της ιστορίας.