Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48347

Η χθεσινή εξέλιξη, που πιστοποιεί ότι το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής "συνέπεσε" με την αποστολή της δικογραφίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με επινοητικότητα κακοποιού. Κλείνει τη Βουλή για να παραγραφούν οι ενδεχόμενες ευθύνες υπουργών για το σκάνδαλο.

Από το κοινό ποινικό έγκλημα γνωρίζουμε ότι οι διαφεύγοντες κακοποιοί αποθρασύνονται. Δυστυχώς, την ίδια εικόνα παρουσιάζει ο Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος χθες έσπευσε να βγάλει μακροσκελή ανακοίνωση δίκην πορίσματος προκαταρκτικής εξέτασης κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των υποβρυχίων! Το εναπομείναν αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου υπερέβη τον εαυτό του! Συζητεί να ζητήσει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον των δικαστών, επειδή ερεύνησαν το σκάνδαλο και ζήτησαν από τη Βουλή να επιληφθεί των πιθανών υπουργικών ευθυνών.

Η λαϊκή απαίτηση για την πάταξη της διαφθοράς ενδυναμώνει την αξίωση για δημοκρατική ανατροπή. Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση των απολύσεων, της ανεργίας, της καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου, αλλά και της προστασίας της διαφθοράς.
Είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία!