Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48378

Το κείμενο που ακολουθεί δε δημοσιεύεται στην «Αυγή» ή τον «Ριζοσπάστη». Πρόκειται για άρθρο αναρτημένο στο AntiNews, ιστοσελίδα που πρόσκειται ευθέως στη ΝΔ και διευθύνεται από τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Το παραθέτουμε χωρίς σχόλια, τα οποία άλλωστε περιττεύουν:

«Η παρούσα κυβέρνηση και μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να την μισήσει ο κόσμος που από τη μια έχει τεράστια προβλήματα κι από την άλλη βλέπει να λύνονται τα προβλήματα μόνο των μεγαλονταβατζήδων.

Ο Λάτσης κάνει πάρτι με τα έργα και τα ακίνητα που παίρνει κοψοχρονιά, ο Μπόμπολας τρίβει τα χέρια του για τα δημόσια έργα που επανεκκινούν αλλά και για τα διόδια που αυξάνονται σε δρόμος καρμανιόλες. Οι πετρελαιάδες και οι ενεργειακοί είναι ήσυχοι, κανείς δεν τους πειράζει, ούτε για το λαθρεμπόριο καυσίμων, ούτε για τίποτε άλλο.

Στη Βουλή ψηφίζεται η τροπολογία για τα ΜΜΕ σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, άκουσον άκουσον. Και ψηφίζεται χωρίς καν να υπάρχει έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου από την πρεμούρα τους να περάσει στα γρήγορα.

Την ίδια στιγμή περνάνε διατάξεις για τα δάση ή τον αιγιαλό όταν όλοι λένε ότι κρύβονται μεγάλα συμφέροντα από πίσω. Ιδιοκτήτες ακινήτων, ξενοδόχοι, υποψήφιοι επενδυτές και άλλοι πολλοί.

Και μην ξεχνάμε τον Σωκράτη Κόκκαλη και τους φίλους του που παίρνουν ακόμη δουλειές με φούντες και ανενόχλητοι συνεχίζουν το έργο τους. Για να μην πούμε για τον Μαρινάκη…».