Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48401

Ο τέως υπουργός Υγείας και νυν  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης σκούζει από τα τηλεοπτικά παράθυρα ότι, εάν πέσει η κυβέρνηση και έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σπεύσει να πάρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες και καλεί να πράξουν το ίδιο και οι έλληνες, ώστε να προκληθεί χρηματοπιστωτική αστάθεια που θα κατέληγε σε ένα καταστροφικό bank run.

Ο κ. Γεωργιάδης, είτε κατά μόνας είτε κατ’ εντολή του Μαξίμου προχωρά στην πλήρη εφαρμογή μίας αυτοεκπληρούμενης προφητείας, αγνοώντας τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή για την ελληνική οικονομία.

Προφανώς η καμένη γη που παρέδωσε ο κ. Γεωργιάδης στην υγεία έχει πλέον μετεξελιχτεί σε καμένη οικονομία, την οποία σχεδιάζει η συγκυβέρνηση να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Να υποθέσουμε πως ο κ.  Γεωργιάδης, τα χρήματα που θα βγάλει στο εξωτερικό θα τα καταθέσει στο λογαριασμό της HSBC στην Ελβετία, στον οποίο εμφανίζεται ως διασυνδεδεμένο πρόσωπο η σύζυγός του, όπως προέκυψε από την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ;