Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48468

Ενώ όλοι περίμεναν ένα διάγγελμα του πρωθυπουργού πριν από τη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μας θυμίσει πως θεωρεί δικό του μαγαζί τη ΝΕΡΙΤ.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πρωταγωνίστησε σε μια από τις πλέον στημένες συνεντεύξεις όλων των εποχών, όπου η κεντρική κάμερα δεν είχε καν στηθεί στην ίδια θέση με αυτή που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός πότε να κοιτάει αυτούς και πότε να στρίβει το βλέμμα του προς τον τηλεοπτικό φακό, δημιουργώντας ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν, υβρίδιο συνέντευξης και διαγγέλματος.

Επί της ουσίας επρόκειτο για αναπαραγωγή του χιλιοπαιγμένου σεναρίου για τις «συνέπειες» που θα είχε μια εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σενάριο το οποίο μόνο θυμηδία προκαλεί πλέον.

Ο κ. Σαμαράς αυτοσυνεντευξιαζόμενος άνοιξε την προεκλογική περίοδο, προδικάζοντας το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας και επιδιώκοντας να διατηρήσει πάσει θυσία την αρχηγία της ΝΔ στις έντονες μετεκλογικές εξελίξεις που θα επακολουθήσουν..