Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48497

Η ένταξη του Λυκούργου Λιαρόπουλου στο ΠΟΤΑΜΙ και μάλιστα ως υπεύθυνου υγείας, έδειξε ποιές είναι οι επιλογές του Σταύρου Θεοδωράκη όχι μόνο στα ζητήματα υγείας, αλλά και στο συνολικό ζήτημα της διαπραγμάτευσης του χρέους και της λιτότητας.

Χτες, με βαριά καρδιά  το ΠΟΤΑΜΙ αναγκάστηκε να αποπέμψει τον Λιαρόπουλο, όταν εκείνος προκάλεσε θύελλα οργισμένων σχολίων στο διαδίκτυο εξαιτίας ανάρτησης με την οποία καλούσε τον Ντάισελμπλουμ να.. αντισταθεί γερά στις πιέσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών!
Βεβαίως οι απόψεις Θεοδωράκη δεν είναι μακριά από τις απόψεις του αποπεμφθέντος, μόνο που εκείνος είναι πολύ brutal και χαλάει την ήδη στραπατσαρισμένη εικόνα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, για το οποίο ο αρχηγός του είχε δηλώσει προεκλογικά πως αν λάβει στις εκλογές 6% όλοι θα τον στέλνουν στο περίπτερο για τσιγάρα.

Και όντως έλαβε αυτό ακριβώς το ποσοστό!  

Εντέλει είναι μεγάλη υπόθεση το ότι ο Τσίπρας αποφάσισε να μη γίνει Σαμαράς.  Αυτό μπορεί να είναι μια κακή είδηση για όσους επενδύουν κυνικά στην αποτυχία, αλλά αποτελεί πολύ καλή είδηση για τη χώρα.