Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48517

Αφόρητα προκλητικό εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν είναι γραφικό.

Ισχυρίζεται λοιπόν (κλικ εδώ) ότι την εποχή που ήταν στην κυβέρνηση από κοινού με τη ΝΔ είχαν τακτοποιήσει την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών του 2012, 2013 και 2014.
Πρόκειται για ξεδιάντροπη ομολογία ότι η απελθούσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ άφησε για τρία χρόνια απλήρωτες δεδουλευμένες εφημερίες, χωρίς καν να έχει την πρόθεση να τις καταβάλλει ποτέ στους γιατρούς, τους οποίους εξωθούσε να τις διεκδικήσουν δικαστικά. Και τώρα που εκδίδεται Κοινή Υπουργική Απόφαση για να τακτοποιήσει τις δικές τους ανωμαλίες σκούζουν πως η σημερινή κυβέρνηση τους κλέβει τη δόξα!

Το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται πως είχε τακτοποιήσει και το θέμα των ειδικευόμενων σε παράταση. Μάλιστα το είχαν τακτοποιήσει τόσο καλά ώστε έγιναν δεκάδες απολύσεις τον τελευταίο καιρό, με κίνδυνο να καταρρεύσουν πολλά Τμήματα Νοσοκομείων. Και ξανασκούζει το ΠΑΣΟΚ πως τους έκλεψε τη δόξα ο Ανδρέας Ξανθός με την εγκύκλιο που εξέδωσε για να πάψουν οι απολύσεις.

Για να ΄χουμε το καλό ρώτημα, από πού έκανε όλες αυτές τις τακτοποιήσεις ο κ. Γρηγοράκος, τον οποίο το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετήσει ως αναπληρωτή Υπουργό Υγείας; Από το υπουργείο ή μήπως από το πολιτικό γραφείο που έχει εγκαταστήσει καταχρηστικά εδώ και χρόνια μέσα στο ΚΑΤ, καταλαμβάνοντας χώρο και απασχολώντας ταυτόχρονα υπαλλήλους του Νοσοκομείου;