Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48550

Ο Λεωνίδας Μπόμπολας συνελήφθη και αναγκάστηκε να πληρώσει 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος και να μην παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, αφού εντοπίστηκε να έχει διακινήσει αδήλωτο χρήμα. Ο καταλογισμός αυτού του ποσού έγινε μετά από έλεγχο του λογαριασμού του στη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό είπαν όλα τα μέσα ενημέρωσης πλην του MEGA .
Σύμφωνα με το MEGA ο κ. Μπόμπολας πήγε στην Εφορία, ήπιε καφέ και αφού τακτοποίησε μια διοικητική εκκρεμότητα πήγε σπίτι του.

Συνεπώς η λίστα Λαγκάρντ όχι μόνο δεν ήταν παράνομη, όπως έλεγαν Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος μιλώντας στο κανάλι του Μπόμπολα, αλλά δίνει και αποτελέσματα.

Η είσπραξη χρημάτων από τη λίστα Λαγκάρντ, δεν είναι απλώς ένα έσοδο, αλλά ένας συμβολισμός και μια σημειολογία πως το σύστημα όχι μόνο δεν είναι πανίσχυρο αλλά είναι πλέον και έκθετο.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως τα πράγματα έχουν στριμώξει για τη διαπλοκή και οι πολίτες χαίρονται γι αυτό. Χρειάστηκαν μόνο μερικές ώρες σύλληψης του Μπόμπολα, για να στηθεί πανηγύρι στο διαδίκτυο και τα social media.