Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48624

Δεν ξέρει ο Μεϊμαράκης τι γινόταν με τα υποβρύχια, με τη Ζίμενς, με τα μοναστήρια και τα λιβανιστήρια. Με το ρουσφέτι και το ντοβλέτι. Ούτε ο Σαμαράς ξέρει. Ούτε η Ντόρα, ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Κυριάκος. Σαράντα χρόνια γαμούν και δέρνουν και τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν την ανεργία, τη φτώχεια, το ρουσφέτι, τη γραφειοκρατία, τα προβλήματα της Παιδείας και της Υγείας, το κράτος-τέρας που άλλους τρώει και άλλους ταΐζει.

Αυτοί είναι αθώοι. Δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο που συντελέστηκε σε κοινή θέα.

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ! Και κοστολογούν κιόλας τι μας στοίχισε η κυβέρνηση της Αριστεράς. Σε εφτά μήνες! Για την καταστροφή, τον θάνατο, την αδικία, τη δυστυχία, τη σαπίλα, που προκάλεσαν σαράντα χρόνια οι ίδιοι, τσιμουδιά. Φορτώθηκε η Αριστερά να καθαρίσει την κόπρο τους και την κατηγορούν ότι μυρίζει!

Αυτό πια δεν είναι απάτη, ψέμα, θράσος, συκοφαντία, ατιμία. Όλα όσα ανέδειξαν σε αρετές. Είναι η επιβεβαίωση ότι παραμένουν αμετανόητοι. Τους χαλάσαμε το μεγάλο φαγοπότι κι όρμησαν με τα μαχαιροπίρουνα στο χέρι να μας καταπιούν. Κι αν δεν το βάλουμε βαθιά στο μυαλό μας, θα μας βάλουν βαθιά στη στομάχα τους. Θα έχουμε εκεί καμιά σαρανταριά χρόνια ακόμα, να λύσουμε και τις διαφορές μας…