Ψήφισμα

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

                                           

                                            ΚΑΒΑΛΑ 16/10/2012

 

 

<ΨΗΦΙΣΜΑ

 

 

            Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Καβάλας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ:

            Α. Την επιχειρούμενη βίαιη παρέμβαση κατά των κλάδων υγείας του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ), που οδηγεί σε υφαρπαγή των αποθεματικών των ταμείων τους και φαλκίδευση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των μελών τους.

            Β. Την υιοθέτηση εξοντωτικών φορολογικών ρυθμίσεων, βραχυπρόθεσμης λογικής, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό του κλάδου των επιστημόνων ελεύθερων επαγγελματιών.

            Γ. Τις πολιτικές των οριζόντιων περικοπών και της διαρκούς εξαθλίωσης του ελληνικού επιστημονικού, παραγωγικού δυναμικού και της κατάλυσης του Κράτους Δικαίου.

            Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια των επιστημόνων μελών μας, ενισχύοντας ενεργά τις δράσεις του Μετώπου των Φορέων μας και καλούμε τα μέλη μας σε ενεργή συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2012, που έχει προκηρυχθεί από τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

 

 

<ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

<ΠΡΟΕΔΡΟΣ

<ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΜΗΜΑ

<ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

< 

 

<ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

<ΠΡΟΕΔΡΟΣ

<ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΒΑΛΑΣ

< 

< 

<ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΟΚΙΔΗΣ

<ΠΡΟΕΔΡΟΣ

<ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

< 

< 

<ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΑΚΙΤΖΗ

<ΠΡΟΕΔΡΟΣ

<ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

< 

< 

<ΗΛΙΑΣ ΦΕΣΣΑΣ

<ΠΡΟΕΔΡΟΣ

<ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ