Ρόδος – Διαμαρτυρία νομάρχη για έλλειψη προσωπικού στο τοπικό νοσοκομείο

   Στο νοσοκομείο της Ρόδου θα ασκεί σήμερα και αύριο τα καθήκοντά του ο νομάρχης Δωδεκανήσου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος έκλεισε το γραφείο του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «τη μη επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του νοσοκομείου, που εδράζονται στην έλλειψη προσωπικού».

    Με την ενέργειά του, που ο ίδιος χαρακτήρισε «συμβολική πράξη καταγγελίας» της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και συμπαράστασης των εργαζομένων, ο νομάρχης επιδιώκει να αναδείξει το γεγονός ότι η κατάσταση στον χώρο της Υγείας στα Δωδεκάνησα αποτελεί το μείζον ζήτημα για το οποίο απαιτείται κινητοποίηση και συλλογική δράση.

    «Η θέση μου είναι εκεί, κοντά στους εργαζομένους, κοντά στη Διοίκηση και στους πολίτες», δήλωσε ο κ. Μαχαιρίδης, καλώντας τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάθε ευαισθητοποιημένο φορέα, να δηλώσουν το δικό τους «παρών» σε μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών «έως τη δικαίωση του αγώνα, που έχει στόχο να δοθεί τέλος στην απαξίωση του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου και των υπολοίπων δομών Υγείας της Δωδεκανήσου».