Σατανικό σχέδιο: αυτοτελές Τμήμα είναι εκείνο που έχει περισσότερα από 20 κρεβάτια

div style=”margin: 0cm 0cm 3pt”>Όσοι πίστεψαν ότι οι αναθεωρήσεις οργανισμών πήραν τέλος θα πρέπει να είναι αφελείς. Τώρα έρχεται δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων που αφορά στους τομείς και τις συγχωνεύσεις των ήδη συγχωνευμένων κλινικών.

Στα μεγάλα Νοσοκομεία, όπως το ΚΑΤ επιχειρούν αν συγχωνεύσουν όλο τον χειρουργικό τομέα σε τρείς κλινικές και συναντώντας αντίσταση ακόμη και από τον Διοικητή τον αποπέμπουν, ώστε να διορίσουν κάποιον εύπλαστο και πειθήνιο. Το ίδιο αποπειρώνται σε όλα τα αντιστοίχου μεγέθους μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας.
Στα επαρχιακά Νοσοκομεία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας βρήκε άλλον τρόπο προκειμένου να τα συρρικνώσει ώστε να λειτουργούν μόνον δύο κλινικές και ένα εργαστήριο. Βάζει ελάχιστο όριο τα 20 κρεβάτια ώστε να θεωρείται ένα Τμήμα αυτοτελές. Έτσι όλες οι κλινικές του χειρουργικού τομέα θα ενσωματωθούν στη Χειρουργική και του Παθολογικού τομέα στην Παθολογική και θα ξεκινήσουν –κατά την παρανοϊκή τους άποψη- οι εφημερίες τομέα!
Δείτε το έγγραφο του πολυτάλαντου και πολυπράγμονα Ζώτου (κλικ εδώ) και θα αντιληφθείτε το σχέδιο.
Κούνια που τους κούναγε…
Από την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου, έχοντας την πλήρη κάλυψη της ΟΕΝΓΕ, πρέπει σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας να καταλάβουμε τα γραφεία Διοίκησης, ενημερώνοντας τους Διοικητές ότι το δίλημα που θέτουμε είναι
 
ή εμείς ή αυτοί
 
Επί του προκειμένου εμείς, διότι:
  • εμείς ζούμε και λειτουργούμε τα νοσοκομεία της χώρας
  • εμείς ερχόμαστε σε επαφή με τον άρρωστο
  • εμείς θα καταστούμε υπόδικοι αν κάνουμε τον πολυτεχνίτη γιατρό
  • εμείς θα μείνουμε άνεργοι για να κάνει χαβαλέ και καριέρα ο Λοβέρδος, ο Ζώτος και κάθε Διοικητής  της οκάς. 
Κατάληψη λοιπόν των γραφείων Διοίκησης μέχρι να μας αδειάσουν τη γωνιά. Τίποτα λιγότερο.
 
Δημήτρης Βαρνάβας