Σχόλιο Τμ. Υγείας – Πρόνοιας ΣΥΝ Σχετικά με την καταψήφιση τροπολογίας για τα φαρμακεία και τις δηλώσεις Λοβέρδου για ΕΟΠΥΥ – ΚΕΝ

p align=”center”>ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

Σχόλιο του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας

Σχετικά με την καταψήφιση τροπολογίας για τα φαρμακεία και τις δηλώσεις Λοβέρδου για ΕΟΠΥΥ – ΚΕΝ

Μετά το αλαλούμ που επικρατεί στην λειτουργία του ΕΟΠΥΥ και την ταλαιπωρία εκατομμυρίων ασφαλισμένων, τις παλινωδίες στην εφαρμογή των Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλίων που τινάζουν στον αέρα τους προϋπολογισμούς των ασφαλιστικών ταμείων, ο κ. Λοβέρδος κατάφερε με τις «νυχτερινές» τροπολογίες του για τα φαρμακεία, να εισπράξει, ακόμα και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ένα βροντερό ΟΧΙ.

Ο υπουργός Υγείας, που απειλεί με «μακελειό» αν πειραχτεί ο μνημονιακός πρώην Πρωθυπουργός, κ. Παπανδρέου, προκειμένου να εισπράξει «παράσημα» ως διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει καλά ότι «μακελειό» συντελείται σε βάρος της κοινωνίας, εξ αιτίας των γενικότερων μνημονιακών επιλογών της κυβέρνησης αλλά και αυτών που εφάρμοσε και εφαρμόζει σαν υπουργός Εργασίας και Υγείας.

Δυστυχώς για τον κ. Λοβέρδο,  με την εμμονή που έχει στην εφαρμογή του μνημονίου, δεν μπορεί να δηλώσει ούτε αδιάβαστος!!!

25/1/2012

Τμήμα Υγείας – Πρόνοιας ΣΥΝ