Σφύριξε κι έληξε!

Κυριάκος ο Έλβις της ΕΕ: Διεθνής αναγνώριση Μητσοτάκη από το Politico!Όπως αναφέρει το ΜΕΤΩΠΟ, ο Μωυσής τελικά δε μας οδήγησε στη γη Επαγγελίας της Χαναάν, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και κατά τας Γραφάς.

Μόλις η πανδημία ξαναέδειξε τα δόντια της και το σύστημα Υγείας άρχισε να δέχεται πίεση, η κυβέρνηση έριξε λευκή πετσέτα. Σήκωσε ψηλά τα χέρια, και όχι μόνο στο θέμα των εμβολιασμών. Το πρόγραμμα βάλτωσε παταγωδώς και ο ένας στόχος γίνεται άπιαστος μετά τον άλλον. Αυτό το τελευταίο μίλι, κατά τον πρωθυπουργό, δε λέει να τελειώσει! Τα ποσοστά των εμβολιασμένων είναι καθηλωμένα εδώ και καιρό. Και οι ευθύνες δεν είναι ατομικές, αφορούν τη διαχείριση του εμβολιαστικού εγχειρήματος από πλευράς κυβέρνησης.

Για την κυβέρνηση όμως, σφύριξε κι έληξε! Η πανδημία τελείωσε, ή μας τελείωσε. Τελείωσε η κατ’ επίφαση επιστημονική προσέγγιση της κατάστασης και ανοιχτά η διαχείριση είναι πολιτική και μάλιστα με μια καθαρά αγοραία αντίληψη. Παρά τις αντιφάσεις, τις αστοχίες και την εργαλειοποίηση της επιτροπής επιστημόνων από την κυβέρνηση, πλέον κατέπεσε και το τελευταίο φύλο συκής. Η κυβέρνηση αποφασίζει μόνη της!

Για να διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ κάντε κλικ εδώ