Σκάνδαλα

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Η συμπεριφορά της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ είναι απολύτως προβλέψιμη κάθε φορά που στελέχη τους βρεθούν βουτηγμένα σε σκάνδαλα. Το πιο συνηθισμένο είναι να επικαλούνται ισχυρισμούς περί «λάσπης στον ανεμιστήρα» και το πιο ακραίο είναι να εκτοξεύουν απειλές ότι θα γδάρουν όσους τόλμησαν να τους κατηγορήσουν ή ότι θα τους φάνε για πρωινό!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Το βιώσαμε στις υποθέσεις Τσοχατζόπουλου, Τσουκάτου, Μαντέλη, Παπαντωνίου και το βιώνουμε εκ νέου στις υποθέσεις Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis, όπου εμπλέκονται Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Βορίδης και πολλοί ακόμη μεγαλόσχημοι.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Την ίδια συμπεριφορά εμφανίζει και το κατώτερο πολιτικό και υπαλληλικό προσωπικό, μιμούμενο τους ηγέτες του. Όταν προ ημερών ανακαλύφθηκε η περίφημη κρύπτη του ΚΕΕΛΠΝΟ οι εμπλεκόμενοι την αποκάλεσαν.. συμπληρωματικό αρχείο, το οποίο ήταν σε κοινή θέα, πλην όμως οι εισαγγελείς και οι επιθεωρητές είχαν πάθει επιλεκτική τύφλωση.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Δεν αντιλαμβάνονται οι ανόητοι, είτε βρίσκονταν σε ηγετικά είτε σε κατώτερα κλιμάκια της διαφθοράς, πως με τέτοιες συμπεριφορές εξοργίζουν την ελληνική κοινωνία; Δεν αντιλαμβάνονται ότι κανείς δεν πρόκειται να δείξει επιείκεια όταν βρίσκεται μπροστά σε τέτοια προκλητική συμπεριφορά που υποτιμά τη νοημοσύνη δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων και υποδεικνύει πως με την πρώτη ευκαιρία οι εμπλεκόμενοι θα έκαναν πάλι τα ίδια, μπορεί και χειρότερα;