Σκότωνε τρελούς πλήρωνε τζερεμέδες

div style=”margin: 2.25pt 0cm; line-height: normal”> 

Ο υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ζώτος έστειλε την Παρασκευή έγγραφο σε όσα από τα νησιωτικά Νοσοκομεία της ΥΠΕ έχουν ενταχθεί στη Γ΄ ζώνη και τους εφιστά την προσοχή ότι θα πρέπει αναδρομικά από τον Ιούνιο να έχουν μειωμένο κόστος προσθέτων εφημεριών (κλικ εδώ για να δείτε το έγγραφο).
Λέει εν ολίγοις ο υποδιοικητής της ΥΠΕ προς τους γιατρούς των νησιών:
1.- Το νοσοκομείο σας ανήκει στη Γ ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι είστε λιγότεροι γιατροί και πρέπει να καλύπτετε  το νοσοκομείο όλο το μήνα κατά κανόνα με μονήρεις ειδικότητες.
2.- Επειδή λοιπόν είστε λιγότεροι πρέπει να κάνετε και λιγότερες εφημερίες και μάλιστα αναδρομικά από τον Ιούνιο!!
Προφανώς ο κ. Ζώτος σκαρφίστηκε αυτή την  απίθανη παραδοξολογία για να συγκαλύψει την ανεπάρκειά του, καθώς και την ανεπάρκεια αυτών που τον διόρισαν, αρνούμενοι να παρέχουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας στους πολίτες των ακριτικών νησιών. Τον προτρέπουμε να επιστρατεύσει την ίδια παραδοξολογία την επόμενη φορά που επισκεφτεί κάποιο νησί και τον περιμένουν οι ντόπιοι με τις μαγκούρες.
Προτρέπουμε ομοίως και τους συναδέλφους να αξιοποιήσουν τη σημερινή οδηγία της ΑΔΕΔΥ: να καλέσουν τους τοπικούς φορείς και από κοινού να καταλάβουν τα γραφεία των Διοικητών μέχρι να έλθει ο πολυπράγμων υποδιοικητής της ΥΠΕ επιτόπου και ν΄ ανακαλέσει την απόφαση (και πάλι επιτόπου).
Δημήτρης Βαρνάβας
 
ΠΗΓΗ: ιστολόγιο «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ»