Στα άκρα οι σχέσεις Λοβέρδου – Πολύζου

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις του Αν. Λοβέρδου με τον γενικό γραμματέα Υγείας Ν. Πολύζο, καθώς ο υπουργός Υγείας δήλωσε χθες ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Πανελληνίας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ότι ο Ν. Πολύζος έχει ενημερώσει τον ίδιο και την κυβέρνηση πως η ρύθμιση για τα χρέη των νοσοκομείων καλύπτει το χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010!

Ο Αν. Λοβέρδος, ενώπιον των εμβρόντητων μελών του Δ.Σ. της ΠΕΦ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε υπάρχει πρόβλημα με την ενημέρωσή μου. Ο κ. Πολύζος έτσι έχει ενημερώσει την κυβέρνηση και αυτό λέμε δημοσίως”.

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος για τη ρύθμιση των χρεών των νοσοκομείων καλύπτει το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2005 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2009…

Μετά το πέρας της σύσκεψης του υπουργού Υγείας με τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΦ, ο Αν. Λοβέρδος έθεσε το σχετικό ερώτημα στον Ν. Πολύζο, παρουσία των μελών της ΠΕΦ και των δημοσιογράφων, καθώς ο γενικός γραμματέας Υγείας δεν παρεβρέθη στη σύσκεψη: – Πες μου τώρα πότε λήγει η ρύθμιση. – Υπουργέ, λήγει τον Δεκέμβρη του 2009. – Και ο Σεπτέμβρης του 2010; – … – Πηγαίνετε επάνω με τα μέλη της ΠΕΦ να το συζητήσετε. – Υπουργέ, μιας και είμαστε εδώ μαζεμένοι να τα ξεκαθαρίσω δημοσίως τα πράγματα; Ο Αν. Λοβέρδος κοίταξε βλοσυρά τον γενικό γραμματέα Υγείας και αποχώρησε επιδεικτικά.