ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-Σε πλήρη λειτουργία δύο αξονικοί τομογράφοι

Πλήρης είναι πλέον η κάλυψη των ασθενών όχι μόνο της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης Θεσσαλίας σε αξονικές τομογραφίες, καθώς βρίσκονται σε λειτουργία εδώ και λίγες μέρες και οι δύο αξονικοί τομογράφοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο, για κάποιο διάστημα δεν λειτουργούσε κανένας αξονικός τομογράφος.


Πλέον, όπως ανακοίνωσαν ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος και ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ιωάννης Φεζουλίδης, είναι σε πλήρη λειτουργία ο νέος αξονικός τομογράφος 128 τομών στο ΠΓΝΛ από τις 27 Μαΐου και επιπλέον έγινε αντικατάσταση της λυχνίας στον δεύτερο αξονικό τομογράφου του νοσοκομείου, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τις 30 Μαΐου.


Κατά συνέπεια, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καλύπτει τις απαιτήσεις σε αξονικές τομογραφίες στο πρωινό ωράριο, στις εφημερίες και τα σαββατοκύριακα όπως και στα απογευματινά ιατρεία.


Μ.Κ.