Στο στόχαστρο «πράσινων» βουλευτών ο Η. Μόσιαλος- Φραστικό επεισόδιο στο Εντευκτήριο της Βουλής

div class=”article_photo” id=”videos”>

Λεκτική επίθεση από δύο βουλευτές του ΠαΣοΚ δέχθηκε ο κ. Ηλίας Μόσιαλος στο Εντευκτήριο της Βουλής
«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ βουλευτών του ΠαΣοΚ και του υπουργού Επικρατείας κ. Ηλία Μόσιαλου σημειώθηκε στο Εντευκτήριο της Βουλής.

Σύμφωνα με παρισταμένους η βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ κυρία Σούλα Μερεντίτη αλλά και ο βουλευτής Β’ Πειραιώς του κόμματος κ. Ι. Διαμαντίδης επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Μόσιαλο με αφορμή τηλεοπτικές δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος εξελέγη βουλευτής μόλις το 2009 και δεν χαίρει προνομίων. Ο κ. Διαμαντίδης του είπε ότι «αυτά που είπες είναι απαράδεκτα» και ότι «προσβάλλεις υπουργούς και βουλευτές». Πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε στον κόσμο κι έρχεσαι εσύ και μιλάς για βουλευτικά προνόμια».

Πιο αγανακτισμένη η κυρία Μερεντίτη είπε στον κ. Μόσιαλο: «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Είσαι ανεπιθύμητος στο Εντευκτήριο. Εδώ είναι χώρος …προνομιούχων βουλευτών». Μετά το επεισόδιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος αποχώρησε και συνοδευόμενος από τον κ. Γ. Ελενόπουλο, από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, κάθισε για λίγο στο καφενείο της Βουλής και κατόπιν αποχώρησε. Ενδεικτικά του ηλεκτρισμένου κλίματος που επικρατούσε ήταν τα σχόλια βουλευτών του ΠαΣοΚ που εμφανίζονταν ενοχλημένοι έναντι του κ. Μόσιαλου λέγοντας ότι «δεν μπορεί οι κηπουροί να βγαίνουν και να μιλούν για προνόμια».

Σημειώνεται ότι στον χώρο μετέβη και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ ο ίδιος φέρεται να σχολίασε σε όσους τον προσέγγισαν: «Εγώ είμαι ένας λαϊκός πρόεδρος και είμαι με τους λαϊκούς βουλευτές»…