Στον Ρόκκο και στην Πάολα..

ΠΑΟΛ | Mikrofwno.grΧαρές και πανηγύρια στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης το περασμένο Σαββατοκύριακο, χωρίς μάσκες, χωρίς τήρηση αποστάσεων, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης.

Επρόκειτο βεβαίως για την προνομιούχα φυλή των εμβολιασμένων.

Όλο το σκηνικό είχε στηθεί από την κυβέρνηση προκειμένου να προκαλέσει τη ζήλεια των ανεμβολίαστων, ώστε να προστρέξουν κι εκείνοι στα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να ξεφαντώνουν αβίαστα, αβάδιστα και αβασάνιστα στην Πάολα και τον Ρόκκο καθώς και τα άλλα ηχηρά ονόματα της νύχτας.

Και πού πήγαν οι μέχρι πριν λίγες προτροπές και τα επιστημονικά θέσφατα πως και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν τον κορονοϊό; Πού χάθηκε εκείνη η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που κάθε βράδυ έβγαινε ένας εκπρόσωπός της στα δελτία ειδήσεων και νουθετούσε τους πολίτες;

Η κυβέρνηση παίρνει τεράστιο ρίσκο, με κίνδυνο να επαναληφθεί ο περσινός Μαύρος Νοέμβρης στη Β. Ελλάδα. Αντί να επανεκκινήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα με πειθώ και στοχευμένες καμπάνιες, αντί να επανεξετάσει το αποτυχημένο μέτρο της αναστολής στους υγειονομικούς, αντί να ενημερώνει τους πολίτες για τον κίνδυνο που δεν εξέλειπε, αυτή δίνει το σήμα ότι η πανδημία έληξε, νικημένη από το στιβαρό επιτελικό κράτος.

Και οι λαλίστατοι επιστήμονες σιωπούν, αποδεχόμενοι σιωπηρά τον εξευτελισμό τους, συμπαρασύροντας στην απαξία όλη την επιστημονική κοινότητα. Αφήνοντας την υπόθεση της πανδημίας στον Σκέρτσο, τον Άδωνη και τον Πλεύρη, οι οποίοι ούτως ή άλλως μόνον απώθηση μπορούν να προκαλέσουν με τη δημόσια παρουσία τους σε ανεμβολίαστους, αλλά ακόμη και στους εμβολιασμένους..