ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ: δεν έχω κάνει καμία δήλωση για το εμβόλιο του κορονοϊού, ούτε είμαι πρόεδρος καμίας επιτροπής εμβολιασμού

img alt=”” src=”/wp-content/uploads/2021/07/STRATIS-PLOMARITIS-den-exo-kanei-kamia-dilosi-gia-to-emvolio-tou-koronoiou-oute-eimai-proedros-kamias-epitropis-emvoliasmou.jpg” style=”height: 152px; width: 222px; float: left; margin: 0px 12px 0px 0px”> Η αδιέξοδη και βαθιά ιδεοληπτική πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας φέρνει πανικό, οδηγεί σε “εμπόριο ελπίδας” σε ότι αφορά το αναμενόμενο εμβόλιο, αλλά φέρνει και Fake news σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για πρόσωπα και χώρους πολιτικούς, σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού.
 
Απαντώ λοιπόν σε όλους τους εν γνώσει ή εν αγνοία κρυφούς ή φανερούς συκοφάντες ότι δεν έχω κάνει καμία δήλωση για το εμβόλιο του κορονοϊού, που όλοι περιμένουμε και ότι δεν είμαι πρόεδρος καμίας επιτροπής εμβολιασμού, μιας και είμαι συνταξιούχος διευθυντής του Ε.Σ.Υ. εδώ και έντεκα μήνες.

Η δήλωση μου, η οποία διακινείται στο διαδίκτυο σαν να έγινε εχθές, έχει γίνει το φθινόπωρο του 2009 και αφορούσε τον ιό της γρίπης Η1Ν1 για την οποία βέβαια, για να έχουμε όλη την ενημέρωση, η Ε.Ε. θεώρησε ότι αποτελεί σκάνδαλο και συγκρότησε επιτροπή για την διαλεύκανση του και για το οποίο σκάνδαλο περιμένουμε απάντηση και εμείς από τους τότε κυβερνώντες. 

Τι απέγιναν οι 17.000.000 δόσεις του εμβολίου που προμηθευτήκαμε τότε; Απάντηση υπάρχει; 
 
Πλωμαρίτης Στρατής
συνταξιούχος Διευθυντής Ε.Σ.Υ.