Συμμετοχή στο Παλλαϊκό – Παναγροτικό Συλλαλητήριο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

P class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center> 


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>Συμμετοχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>στο Παλλαϊκό – Παναγροτικό Συλλαλητήριο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 0pt”> 


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 0pt”>Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στον πολύμορφο και δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων και αλιέων της χώρας μας για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα φορολογικά μέτρα που εξουθενώνουν τους παραγωγούς και τους οδηγούν στην εξαθλίωση.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 0pt”>Οι αγρότες είναι από τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται βάναυσα από το 3ο μνημόνιο και γενικότερα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρωτογενής τομέας που θα έπρεπε να είναι ο θεμέλιος λίθος της οικονομίας μας κινδυνεύει με εξαφάνιση. Εάν εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του νέου μνημονίου δεν θα μπορέσει να επιβιώσει κανείς νέος αγρότης ή κτηνοτρόφος.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 18pt”>Την απάντηση σε αυτή τη πολιτική τη δίνουν για άλλη μια φορά οι εξουθενωμένοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς με τα αγωνιστικά μπλόκα στους δρόμους. Αντιστέκονται στη λαίλαπα των νέων μέτρων και δίνουν μάχη για να επιβιώσουν οι οικογένειές τους, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και να μη διαλυθεί η ύπαιθρος και η Ελληνική περιφέρεια.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκτιμά ότι αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζομένους, ανέργους, αγρότες, κτηνοτρόφους, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους ο κοινός τους αγώνας για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις των αγροτών, έτσι ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μέσα από τον κοινό αγώνα, να αποτρέψουμε τη ψήφιση του αντιασφαλιστικού Νομοσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. και να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εδώ και έξι χρόνια εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ. στη χώρα μας.
Μοναδικός δρόμος διαφυγής του λαού μας από τη μέγγενη των μνημονίων και των δανειστών είναι να πιστέψουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς. Και είμαστε πιο δυνατοί, αρκεί να ενωθούμε σε ένα μεγάλο πανεργατικό – παλλαϊκό μέτωπο για την απαλλαγή της χώρας μας από τα μνημόνια, για τη διαγραφή του χρέους και για τη σύγκρουση με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο Πανελλαδικό Παναγροτικό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στις 05.00μ.μ.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς τη Βουλή


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 0pt”>Συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Συντάγματος και το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016, μαζί με τους αγρότες, διεκδικώντας να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου – ΕΚΤΡΩΜΑ για την Κοινωνική Ασφάλιση.


class=MsoNormal style=”VERTICAL-ALIGN: baseline; BACKGROUND: white; TEXT-ALIGN: right; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=right>Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>