ΣΥΝ: προκλητική παροχολογία

   Προκλητικό χαρακτήρισε ο ΣΥΝ το μπαράζ της παροχολογίας της κυβέρνησης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι γυρίζει τη χώρα πίσω, στον δρόμο του παλαιοκομματικού Δεληγγιαννισμού.

    “Το καλοκαίρι, όπου κάηκε η μισή περίπου Ελλάδα, η κυβέρνηση σχεδόν απουσίαζε. «Ζωντάνεψε» αιφνιδίως τις τελευταίες μέρες μόνο και μόνο για να επιδοθεί σε μια πρωτοφανή επιχείρηση αποπροσανατολισμού και επιλεκτικής, συχνά ευτελούς, παροχολογίας ενόψει των εκλογών-εξπρές, που όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει”,δήλωσε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ, Π.Λαφαζάνης.

    “Ο κ. Κ. Καραμανλής και οι υπουργοί του, με τα καθημερινά δελτία μέτρων προεκλογικής σκοπιμότητας που εκδίδουν, γυρίζουν τη χώρα πολύ πίσω, στο δρόμο του παλαιοκομματικού Δεληγγιανισμού. Η κυβέρνηση, αν θέλει να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, οφείλει, πριν τη διεξαγωγή τους, να καταθέσει επισήμως τον προϋπολογισμό του 2008 και να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής του κ. Αναλυτή για το Ασφαλιστικό, αντί να επιδίδεται σε ανέξοδες ασκήσεις Δεληγγιανισμού,τόνισε ο κ.Λαφαζάνης.