Συνέδριο γονιμότητας

Πότε ξανάγινε να συγκεντρωθούν σε ένα «Ιατρικό Συνέδριο» Δεσπότες και αρχιεπίσκοποι, ο Διοικητής του Αγίου Όρους, η ηγεσία του ΠΙΣ, καρατζαφερικοί υπουργοί,  η Προέδρος της Δημοκρατίας και τηλεπερσόνες για να αναλύσουν ζητήματα γυναικείας γονιμότητας; Ποτέ!

Εντέλει, αυτή η μάζωξη έδειξε πως η alt-right δεξιά είναι ικανή να διασύρει τα πάντα, ακόμη και αυτό που η ιατρική κοινότητα είχε εμπεδώσει επί δεκαετίες ως ιατρικό επιστημονικό συνέδριο.   

Η εναλλακτική δεξιά, αποκαλούμενη και ως alt-right δεξιά από τον αντίστοιχο Αγγλοσαξονικό όρο, είναι διαποτισμένη από τις ακραίες απόψεις και τα σκοταδιστικά στερεότυπα Θάτσερ και Ρήγκαν, αλλά και πιο «νεωτεριστικές» απόψεις, όπως αυτές του Ντόναλτ Τράμπ.

Στα στερεότυπα της συγκαταλέγονται όλα όσα μορφοποιήθηκαν και ήρθαν στην επιφάνεια με το διαβόητο αυτό «συνέδριο γονιμότητας», το οποίο ευτυχώς συνάντησε σφοδρές αντιδράσεις και ανάγκασε σε αναδίπλωση τους κυβερνητικούς και άλλους παράγοντες που αποτελούν τους πυλώνες της μητσοτακικής εξουσίας.

Μην ξεγελιόμαστε. Όλος αυτός ο εσμός αναδιπλώθηκε, όμως με την πρώτη ευκαιρία θα επιδιώξει να επανέλθει, ώστε να αποδείξει ποιος κάνει κουμάντο σ΄ αυτή τη χώρα…