Συνταξιούχος δικαστής

Ένας συνταξιούχος δικαστής εισάγεται στο Νοσοκομείο Ρίο για λιποθυμικό επεισόδιο. Εξετάζεται αμέσως στα επείγοντα από καρδιολόγο, παθολόγο, νευρολόγο, λαμβάνεται αίμα και ούρα για εξέταση, του τοποθετούν ορό, γίνεται ακτινογραφία θώρακος και αξονική τομογραφία εγκεφάλου.

Όλα αυτά σε τέσσερεις ώρες.

Ο δικαστής νοσηλεύεται στο χώρο αναζωογόνησης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και στη συνέχεια, λόγω πληρότητας των παθολογικών κλινικών, μεταφέρεται για φιλοξενία στην Ουρολογική Κλινική. Δηλώνει πως είναι δικαστής και ζητά θάλαμο που αρμόζει στη θέση του! Τον ενημερώνουν πως τέτοια διακριτική μεταχείριση δεν υπάρχει και συνεχίζεται η νοσηλεία του μέχρι που λαμβάνει εξιτήριο.

Ο δικαστής φεύγοντας δεν υποβάλλει κανένα παράπονο στην Κλινική ή τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Όμως μετά από δύο μήνες  παραδίδει επιστολή στην.. ΠΟΕΔΗΝ (κλικ εδώ), η οποία φυσικά την κάνει φέιγ βολάν. Την επιστολή αναπαράγουν εφημερίδες και ιστοσελίδες, ενώ η ΝΔ δηλώνει ότι υπέστη σοκ.

Είμαστε βέβαιοι πως η ανακοίνωση του Νοσοκομείου (κλικ εδώ) θα τύχει ελάχιστης ή καθόλου προβολής.

Είναι θλιβερό πως, ενώ οι απλοί άνθρωποι δείχνουν ανεξάντλητα αποθέματα κατανόησης για τα προβλήματα των Νοσοκομείων, κάποιοι επηρμένοι δικαστές γίνονται -σκόπιμα ή όχι- αβανταδόροι του αυριανισμού..