Τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο: Εργαζόμενοι και Διοίκηση διαψεύδουν ΠΟΕΔΗΝ

P Διαψεύδουν ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ -και δημοσιεύματα που έσπευσαν να την υιοθετήσουν και να την αναπαράγουν- οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας


Ούτε λίγο ούτε πολύ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωναν χτες για το Γενικό Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς: «Κλείνουν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης Νοσηλευτικού Προσωπικού». Και, βέβαια, ακολούθησε καταιγισμός δημοσιευμάτων, από… πρόθυμα ΜΜΕ για την αναπαραγωγή της «είδησης».


Σήμερα, όμως, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας διαψεύδουν την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ!


Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου


Σχετικά με δημοσιεύματα στο χθεσινό τύπο που στηρίχθηκαν σε αντίστοιχη ανακοίνωση της  ΠΟΕΔΗΝ περί μη λειτουργίας των Χειρουργείων του ΓΝ Κεφαλληνίας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου γνωρίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, επιπρόσθετα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλληνίας


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt” align=center>Ο Διοικητής του ΓΝΚ


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt” align=center>ΝΙΚΟΣ ΒΙΒΛΑΚΗΣH ανακοίνωση των εργαζομένων: Τα χειρουργεία παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες


Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. ενημερώνει τους πολίτες ότι τα χειρουργεία του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες, χάριν της εθελοντικής εργασίας του προσωπικού, το οποίο εργάζεται πέρα από το ωράριό του, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών.


Σε καμία περίπτωση δεν κλείνουν (σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. Πρωτοκόλλου: 8/6-3-18 δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ) και παραμένουν ανοιχτά και μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου.


Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων και όλων των κλινικών του νοσοκομείου  και οι πολίτες να απολαμβάνουν συνθήκες διατήρησης της υγείας τους.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 6pt” align=center>Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Γ.Ν.Κ.