Τα συγχαρητήριά μας στον συγκεντρωσιάρχη και Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας

Διαβάσαμε την παρακάτω είδηση στη «Ναυτεμπορική»:

«Στο πλαίσιο μίας από τις μεγαλύτερες προεκλογικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, θέλησε να στηρίξει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη και Φρέντι Μπελέρη».

Σε μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού απέχουν κάθε κομματικής παρέμβασης. Όταν βεβαίως μιλάμε για «σύγχρονη δημοκρατική χώρα» μάλλον εξαιρούμε την Ελλάδα της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, που έχουν μετατρέψει τον κρατικό μηχανισμό σε κομματικό βραχίονα της ΝΔ.

Αντί λοιπόν η πολιτική ηγεσία να αποδοκιμάσει τον Διοικητή που ανέλαβε χρέη συγκεντρωσιάρχη, απεναντίας βλέπουμε στις φωτογραφίες να απεικονίζεται και ο υφυπουργός Υγείας κ. Θεμιστοκλέους!

Ως εκ τούτου, καθόλου τυχαία δε βρισκόμαστε ως χώρα στις τελευταίες θέσεις στην παράμετρο «ποιότητα Δημοκρατίας» στις αξιολογήσεις που κάνουν διεθνείς οργανισμοί και επιστημονικά ινστιτούτα.

*Απορία: Αυτά που φαίνονται στη φωτογραφία πάνω από τα κεφάλια του Μάριου Θεμιστοκλέους και του Χάρη Θεοχάρη είναι φωτοστέφανα ή φωτιστικά;