Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου.

Η Διοίκηση πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει στο κλείσιμο της κλινικής, αφού όπως υποστήριζε δεν καλύπτονταν οι εφημερίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν προτίθενται να κάνουν περισσότερες από τις εφημερίες που ορίζει ο νόμος γιατί όπως αναφέρουν δεν πρόκειται να πληρωθούν. Μάλιστα προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα και καταγγέλλουν τη Διοίκηση του νοσοκομείου και το Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής γιατί όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, δεν φαίνεται να έχουν ενδιαφερθεί εμπράκτως μέχρι τώρα για την στελέχωση και την εξασφάλιση της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής στην καρδιολογική κλινική, επιβάλλοντας στους κατοίκους του δήμου Αγρινίου και την περιφέρεια που εξυπηρετεί υγειονομικά, να λειτουργεί με συνθήκες που παραπέμπουν στην δεκαετία του 60 – στην προ μεταπολίτευσης εποχή. «Αντ΄ αυτού ο Διοικητής του Γ.Ν. Αγρινίου καταρτίζει αυθαίρετα και παράνομα πρόγραμμα εφημεριών ώστε να αποκρύψει το πρόβλημα της ελλιπούς στελέχωσης της κλινικής. Μας εξαναγκάζει με νομικίστικες απειλές και με την ανοχή του Συντονιστής Διευθυντή σε εν γνώσει του απλήρωτη εργασία παρότι γνωρίζει ότι ο νόμος απαγορεύει ρητά την αποζημίωση των πέραν του πλαφόν εφημεριών λέγοντας ότι ο ίδιος θα φροντίσει να πληρωθούν ανεξάρτητα από τον νόμο και παρά του άδειου ταμείου ελέη PSI…»
Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου είναι διασυνδεόμενα κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κοινή λειτουργία των κλινικών με ελλιπή στελέχωση