Θα ζητήσει συγνώμην για τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς;

Στη διάρκεια του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, έγινε από την πρόεδρο κ. Ρέτζιου αναφορά στην  παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο ενός γιατρού που υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η παραπομπή αφορούσε σε υπόθεση που δεν είχε σχέση με την άσκηση της ιατρικής, αλλά στα καθήκοντά του ως δημοτικού συμβούλου. Ειπώθηκε μάλιστα πως την παραπομπή στο πειθαρχικό έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, ο οποίος είναι συνάδελφος και μέχρι πρότινος Διευθυντής Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Λίγο αργότερα το λόγο πήρε ο Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Παπανικολάου, ο οποίος καταφέρθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς εναντίον του Δημήτρη Αδαμίδη και ζήτησε να τον εξουσιοδοτήσει το Γενικό Συμβούλιο να πάει στην Αλεξανδρούπολη για να τον βρίσει ενώπιον όλων των γιατρών του Νοσοκομείου και να του πεί «φτούσου ξεφτιλισμένε»!

Χτες ήρθε η απάντηση από τον Δημήτρη Αδαμίδη, ο οποίος με Δελτίο Τύπου (κλικ εδώ) δηλώνει πως ουδέποτε άσκησε πειθαρχική δίωξη στο συγκεκριμένο γιατρό.

 

Ρωτάμε:

Τώρα που  ο κ. Παπανικολάου γλύτωσε από την ταλαιπωρία να ταξιδέψει μέχρι την άκρη της Ελλάδας και να κάνει επίδειξη στις κουτσαβάκικες επιδόσεις του, μήπως οφείλει να βγει δημοσίως και ν΄ ανακαλέσει όσα καταλόγισε στον Δημήτρη Αδαμίδη, διασύροντάς τον ενώπιον τόσων συναδέλφων;

Περιμένουμε.

 

Δημήτρης Βαρνάβας

 

*Επικοινώνησα χτες τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Αδαμίδη, ο οποίος με ενημέρωσε πως κανείς απ΄ όσους αναφέρθηκαν στο όνομά του κατά την επίμαχη συνεδρίαση δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του για να επιβεβαιώσει αν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα.