Θανάσης Γιαννόπουλος: Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Οι παλαιότεροι θυμούνται τον Θανάση Γιαννόπουλο, όταν το 2004 ως τομεάρχης υγείας κατήγγειλε ανύπαρκτα περιστατικά ψώρας στο Λαϊκό Νοσοκομείο και αργότερα το 2007 ως υφυπουργό Υγείας όταν ζητούσε να νομιμοποιηθούν τα φακελάκια, ώστε να παίνει μερίδιο και το κράτος.

Έφυγε από τη ΝΔ και μετακόμισε στους ΑΝΕΛ, έγινε πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποπέμφθηκε και τώρα που επανέκαμψε στη ΝΔ προκάλεσε θύελλα όταν δήλωσε ότι θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου κατήγγειλε πως η ΝΔ θα αναμειχθεί στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ το αρνούνταν μετά βδελυγμίας, ήρθε ο Θανάσης Γιαννόπουλος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίας του ΓΑΠ.

Μάλλον θα τον αποπέμψουν εκ νέου από τη ΝΔ..