«Θερμή» υποδοχή Γεωργιάδη από εργαζόμενους στο Θριάσιο

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Ο κ. Γεωργιάδης είχε έντονο διάλογο με συνδικαλιστές και πολίτες, με τους εργαζόμενους να αναφέρουν πως το νοσοκομείο βρίσκεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε μόνιμο προσωπικό, κάνοντας λόγο για διάλυση του ΕΣΥ εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών.

«Θερμή» υποδοχή στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε έντονο διάλογο με συνδικαλιστές και πολίτες, με τους εργαζόμενους να αναφέρουν πως το νοσοκομείο βρίσκεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε μόνιμο προσωπικό, κάνοντας λόγο για διάλυση του ΕΣΥ εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών.

«Δεν έχουμε ανάγκη από κανενός είδους φιλανθρωπία» φώναξαν οι εργαζόμενοι ζητώντας δωρεάν δημόσια υγεία για όλους, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού, στο νοσοκομείο προκειμένου να παραλάβει κοντέινερς με νοσοκομειακό εξοπλισμό, αναλώσιμα υγειονομικά υλικά και ορθοπεδικά είδη αποκατάστασης, δωρεά του IOCC (International Orthodox Christian Charities).

Αμαυρώθηκε η εικόνα μιας πολύ ωραίας εκδήλωσης, σχολίασε για τα γεγονότα στο Θριάσιο ο κ. Γεωργιάδης, λίγο αργότερα, προσερχόμενος στο Οφθαλμιατρείο.