Θεσσαλονίκη: Χτύπησε γιατρό επειδή δεν της χορήγησε «μαϊμού» άδεια για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε ένας γιατρός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όταν μια γυναίκα του ζήτησε να της χορηγήσει «ψεύτικη» άδεια προκειμένου να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr η γυναίκα παρέστη μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ο γιατρός ωστόσο δεν δέχθηκε, εξηγώντας της ότι πρόκειται για παράνομη πράξη, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με γροθιές στον αυχένα.

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός-θύμα της επίθεσης, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχεια ήταν επεισοδιακή.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα.

Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας» τόνισε ο γιατρός.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και η Διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας.